Assortiment

Mineralen zijn er in allerlei variaties aanwezig, heel veel ruwe vormen, kristalgroepen, kleuren en maten. Handgeslepen mineralen zoals dierfiguren en allerlei vrije vormgevingen zijn ook ruimschoots in voorraad. En niet te vergeten de vertrouwde knuffelstenen!

Ook bij de fossielen zijn er naast de wat bekendere fossielen, zeldzame stukken te vinden. Van sauriër eieren (bekend van RTV Drenthe) tot fossiele haaientanden van de megalodon en van barnsteen met insecten tot fossiele vissen.

Naast de tropische schelpen zijn er ook krabben en kreeften. En voorwerpen gemaakt van schelp, van pillendoos tot exclusieve sieraden.
De collectie sieraden omvat een grote keus in zilveren sieraden met mineralen en edelstenen. Maar ook kettingen in verschillende lengtes, modellen en soorten, armbanden, veters met geboorde stenen er aan, enzovoort, te veel om op te noemen.

De schatten vanuit de hele wereld worden jaarlijks door meer dan 50.000 bezoekers bewonderd. Veel groepen, bussen, scholen en verzamelaars komen speciaal vanuit het hele land naar Drouwen. Voor verzamelaars en liefhebbers een Eldorado! Veel bezoekers zijn verbaasd en onder de indruk van het vele moois dat de natuur te bieden heeft in ontelbare vormen en kleuren. Voor ieder wat wils en in iedere prijsklasse is er wel iets moois voorhanden. Vind u niet wat u zoekt? Wij doen ons uiterste best om het voor u te bemachtigen.